The Health Concept

Health Concept

Als eerste in De Hof van Twente pakken wij uit met de laatste ontwikkelingen in de fitnesssector, The Health Concept! The Health Concept is een loyaliteitsprogramma dat ontworpen is om op professionele wijze de begeleiding, de service en de prestaties bij De Sportschool naar een hoger niveau te tillen!

Wat is The Health Concept?

In The Health Concept staat de klantbehoefte centraal. Aan de hand van jouw specifieke doelen wordt een begeleidingsprogramma opgesteld. Hierbij vormt de gezondheidsmeting het uitgangspunt. Tijdens periodieke evaluatiemomenten wordt de voortgang in kaart gebracht en waar nodig het sportschema aangepast. Daarnaast brengt het unieke spaarsysteem je vele voordelen!

Voor wie is The Health Concept?

Iedereen die resultaat en een persoonlijke benadering belangrijk vindt heeft profijt van The Health Concept. Ook de ervaren fitness-sporter heeft baat bij dit begeleidingsprogramma, want door te trainen met The Health Concept wordt sporten leuker, effectiever en het geeft je meer energie! Daarnaast wordt trainen met The Health Concept ook nog eens beloond!