Zonnebanken

Een Zonnetoren en een  Zonnebank

Het geeft een zomers gevoel, je voelt je fitter en je humeur verbetert. Met dat druilerige Hollandse weer kun je flink opknappen van de zonnebank. Bovendien krijg je er een lekker gezond kleurtje van. De Sportschool biedt voor zowel leden als niet-leden 2 super moderne zonnebanken: De zonnetoren en de zonnebank.

De Zonnetoren

Het bijzondere aan de zonnetoren met speciaal ontwikkelde handvatten is dat je staat en door lampen wordt omringd. Van alle kanten voel je dat je lichaam gelijkmatig wordt gebruind. En dankzij krachtigere lampen heb je al binnen 8 minuten het beste resultaat. Een ander voordeel zijn de drukpunten. Je lichaam hoeft nergens op te leunen, waardoor ieder stukje huid evenveel UV-licht krijgt.  Dit betekent; bruin onder je armen en geen witte plek op je rug.

zonnebank nieuw

De Zonnebank

Bij de zonnebank ervaar je de luxe van uitstekend ligcomfort en verkoelende lichaamsventilatie. Je hebt daarbij keuze uit de automatische werking of de handmatige instelling. Met een muziekje met stereo sound erbij is het tijd om heerlijk te ontspannen en met een mooie bruine teint onder de zonnebank vandaan te stappen. Deze Zonnebank is de beste in zijn klasse: voorzien van 4 gezichtsbruiners van 1000Watt elk, Schouderbruiners, Airco en een heerlijk geurende Aroma verspreider.

liggende zonnebank nieuw

Beleef zelf de luxe van een optimaal klimaat tijdens het zonnen bij De Sportschool!

 

Zonnetoren Zonnebank Prijs
1 rit  8 minuten  12 minuten € 7,-
1 rit + 4 min  12 minuten  16 minuten € 8,50
1 rit + 8 min  16 minuten  20 minuten € 10,-
5-rittenkaart € 32,50
10-rittenkaart € 60,-